Ce este Frișca de la Sanlacta?
Este o smântână cu grăsime 32% nefermentată

Cum se utilizează Frișca de la Sanlacta?
   - Se utilizează la gătit pentru sosuri și supe creme.
   - Se folosește la deserturi “bătută”.

Cum se obține Frișca “bătută” de la Sanlacta?
   - Se pune un pahar de 200g Frișcă Sanlacta într-un vas cu pereți înalți, pentru a nu vă picta bucătăria.
   - Se amestecă cu mixerul, cca 10 turații cu viteză mai mare, după care mixerul se reduce la viteza ce mai mică și se continuă mixarea până când frișca se întărește.
   - După ce s-a întărit se pot adăuga 1-2 ligurițe de zahăr tos pentru a o îndulci.
ATENȚIE! pentru ca Frișca să aibă o consistență optimă trebuie să fie bine răcită. Temperatura de păstrare este de +2..+4° C.
Atât Frișca lichidă cât și Frișca “bătută” de la Sanlacta pot fi adăugate în cantități mici in cafea.
Poftă bună!

Copyright @ 2021 Sanlacta. Toate drepturile rezervate.